Bushwalk

Lite såkallat bushwalk i dandenong range, stor risk för att jag stava lite fel men ändå.
Schysst ställe att spendera lite tid på.tex kan man få se lite fåglar gratis vid fågelmatningen



häftigt att få kunna komma riktigt nära fåglarna
Bokstavligt talat, några höll på att flyga rätt in i huvudet på en :)




Och så fick vi även se rejäla träd



Härligt att få spendera lite tid i naturen.



Och nu är det lite mer än en dryg vecka tills vi lämnar landet, förhoppningsvis ska vi hinna se melbourne zoo också men det får bli när det blir lite svalare igen, temperaturen de senaste dagarna har varit runt 36 mitt på dagen ! :) gött, tur att det är behaglig luftfuktigheten och sköna vindar.

/Jimmy

Aussie Aussie

Beachen ute vid philips island utanför Melborune

Får passa på nu när vi bara har dryga 2 veckor kvar i Australien och Melbourne.
Nu bor vi i homestay hemma hos en Australienare som heter Steve (finns rum över ifall någon behöver). Häftigt att få lära känna människor på ett helt annat sätt när man bor hemma hos dom. Det bor också 2 från saudi arabien här, så jag har tränat lite på min arabiska men man glömmer allt lika snabbt som man hör det för det mesta.

Ser fram emot att det ska komma lite värme i veckan igen, Melbourne är väldigt knepigt med värme, ibland är det 16 grader och ibland blir det 40. Vädret är en aning ostabilt, och värmen kan komma och gå hur som helst.

Vi har iaf bokat bilejtter nu så det blir ett stopp i Kuala Lumpur i Malaysia 25 januari sedan far vi vidare den 29 till Paris och kollar in eifeltornet och kanske mona lisa :). Sedan kommer vi hem till kära Sverige och det ska bli skönt att träffa familjen och se hur mycket min dotters kusiner har växt.



//Jimmy

RSS 2.0