Melbourne by night!

Vi hade inte med någon kamera men som tur är hade våran rumskompis en i sin mobl (iphone såklart).



Hade det inte varit så att jag nu kör på att ha den billigaste mobilen som finns att köpa iaf vad jag hittat, 29 dollar = 200kr. Och hade jag istället velat lägga pengar på en rejäl telefon så hade jag också valt iphone. Men nu har ja som sagt inte behovet och det finns mycket roligare saker att göra för 6000 kr :) som en resa till taiwan? eller en ps3 med modern warfare 3


Kankse borde lägga till en notis att det är lampor som lyser upp kyrkan, så ingen tror att någon klottrat på den :). Om det nu är en kyrka? fin är den iaf.




Jag har hört någonstans "a city never gets better then the friends in it" och jag tycker det ligger mycket i det. Ställena vi har tyckt bäst om på resan har oftast varit de med vänliga människor. Fördelen för Australien är att det är lättare att få kompisar iom att man är på samma nivå. I asien så ses man ofta som en ATM maskin (lbankomat) då skillnaderna är så stora. Men man lär sig sjukt mycket på att resa och jag tror det kan ge nyttiga erfarenheter inför framtiden. Förut tycke ja en stad var stor när den hade en miljon invånare nu när vi varit i några med 4-5 miljoner så får det lite kontrast.
Vi har träffat en mamma som ammar barnen tills dom var 5, jag gissar på att det är pågrund av ekonomiska själ. Men det är klart att tjänar man en 5-10 del av vad en svensk tjänar så gäller det att vara kreativ för att få det att gå ihop. Detta va i Bali.

Studiemässigt nu så är jag klar med buddhism kursen från sommras, känns sjukt skönt att den stenen lossnat. Tack aliza för stödet och hjälpen. Sen har jag även skickat in mitt egna fysikproblem på "vardagsfysikkursen" så nu är den kursen också klar. Så sista jag har kvar att göra är att göra klart ett kapitel på termodynamik kursen sen så är jag klar för iår. Iofs så halkar jag efter lite på poäng fronten men vi ska ifall vi kan få det att gå ihop.

Just de, de har gratis utomhusbio på torget också, och det är awesome!! Dock har ja inte en aning om när och vilka filmer dom visar :)

/Jimmy

Kaffedopp

Haha idag när vi var på Woolworths så såg vi att man kunde köpa kaffe i thepåseformat. De du, perfekt för er som inte orkar räkna skedar! Vi kan prova något dag så kan vi redovisa resultatet :)



O så kommer super power ninja Bennifer



peace out

Funderare

Jag har hittat mitt alldeles egna filosofi-hörna :).



6 december idag!, julen närmar sig. Vi hitta ett Ikea även i Melbourne, vi har blivit Ikea skaddade. 3:e gången vi har besökt ikea i Australien. Potatismos och köttbullar javisst. Detta Ikea hade också Glögg!!
Livet är allt bra ibland, så nu har jag druckigt glögg och käkat pepparkakor.

/Jimmy

Melbourne

Nu går det bra :). Vi har fått en schysst lägenhet som vi delar med en tjej som ligger mitt i centrum i Melbourne vilket är suveränt!! Sen har jag jobbat för första gången i Australien idag, tack vare våran rumskamrat. Jag hängde med henne till jobbet i morse för att se ifall jag också kunde dela ut reklam och det va inga prolem. Jag gissar på att vi va utlänningar allihop :D.



Tog ett kort på hemvägen och när jag la in det på datorn så blev jag sjukt nöjd :). Tåget passa bra in i bilden. Tycker jag iaf :).

/Jimmy

English

Hey, Ill try to do a post in English, I will see how that works out.
I will post some old pictures, just for fun



This is my first bike, Suzuki vx800 that i used for practice and also a bit after I got my license.
Its slow but buityfull.



This was my secon bike. Also a beaty one, and fast. Also a bit dangerous because its a bit too fun to drive :). This Honda has a V-enginge like my first bike but it had double the horsepower and it was probaly lighter then the first one, at least the weight where in the right place and this made the bike where nice to ride.

A bike that did not have the weight in the right place was my third one
a heavy old fart. I did put a load of work on it, I painted it gray, that took a loots of time.
Comfy seats, still hade a lot of power left in the 1100 cubic engine even if its was old, made in 84.

This was it for this time, If you want more, please do tell so and i will provide you whit more :).
Just for fun

cheers Jimmy

RSS 2.0