Tjena tjenare

Idag bestämde vi oss för att stanna i Darwin eftersom det hotellet erbjöd oss ett riktigt bra pris för boendet tillochmed den 25 november =) Det har blivit låg säsong här nu så det blåser och är molnigt, men riktigt skönt för oss då vi kan vara ute mer istället för på högsäsongen då det är sol och 36 grader ute. Men det blixtrar mycket och åskar =)

Men nu kan vi iaf börja stadga oss som vi inte gjort på länge, fixa plugget, (har pluggat mycket de senaste dagarna) :D

dessvärre finns det inte så mycket att uppdatera då det inte händer så mycket, vi lever ett lugnt liv just nu och efter 2 veckors sjukdom från jimmy blev jennifer sjuk i 4 dagars feber men nu är hon bra. Så nu försöker vi njuta så mycket det går och har fixat bankkonto i en australiensk bank samt ska fixa taxnummer så att jimmy kan börja jobba snart. Vi har kollat runt lite och man får runt 20 dollar(cirka 135kr) i timmen för att plocka mango ifrån träd och paketerna dem. Så det kommer nog vara ganska bra för vår ekonomi då det är dyrt i australien, men vi fick ner priset på boende till 40 dollar per natt så det är ju helt okej tillskillnad ifrån vad de skulle kostat (68dollar). Så nu är vi nöjda...

Vi har bestämt att vi ska fixa klart alla kurserna innan vi drar ifrån DArwin så vi slipper tänka på det senare, det är ju tack vare studierna som vi kan resa(CSN) =)

Ha de så gött så länge :D

Kommentarer
Postat av: maud

kram väntar på någon bild kraaaam

2011-11-12 @ 12:31:55
URL: http://AllergiskaJosse.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0